top of page
  • Bee-Media

Kom je ook? Er is nog plek. Woensdag 15 november a.s.

Netwerkborrel Bloemendaal Onderneemt

We nodigen je van harte uit voor onze volgende proeverij op 15 november a.s. in De Adventskerk te Aerdenhout. Meld je snel aan op www.bloemendaalonderneemt.nl. En neem ook je collega's mee! FLOWERTALKS Natuurlijk staat netwerken centraal, maar daar voegen we graag iets aan toe: een podium voor lokaal initiatief en verrassend ondernemerschap. Drie ondernemers dragen hun (business)idee in drie minuten voor aan het publiek. Geen verkooppraatje of TedTalk, maar een FlowerTalk – kort en krachtig, met direct feedback. Wie pitcht zijn of haar initiatief om medestanders of partners te vinden? Wie is op zoek naar antwoorden, expertise of heeft een belangrijk punt te maken voor lokale ondernemers? Meld je aan als kandidaat via mimi@bee-media.nl Een succesvolle ondernemer uit de buurt vertelt ook zijn verhaal. We houden nog even geheim wie, dus laat je verrassen! Je bent van harte welkom: - in De Adventskerk - Leeuwerikenlaan 7, Aerdenhout - op woensdag 15 november 2017 - van 19.00 tot 22.00 uur - entree: € 15,- (graag contant te voldoen op de avond zelf), hiervoor krijg je overheerlijke drankjes en hapjes van Scroppino Club - graag uiterlijk 10 november 2017 aanmelden via link - neem je visitekaartjes mee! organisatie: Bee-Media, Scroppino en TimBoekToe met dank aan: Rabobank, Wiegers en Partners, Henri Bloem's Wijnkoperij Vol = vol, dus meld je snel aan! We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Het team van Bloemendaal Onderneemt

187 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page