top of page
  • van de redactie

BNR10 - FEEST!

Weet jij nog hoe het voelde toen je vijf werd? Kriebels in je buik, vol verwachting van wat er ging komen: slingers, een versierde stoel, cadeautjes en natuurlijk een taart met kaarsjes. Als kind wil je zo snel mogelijk groter worden, want dan mag je steeds meer. Ben je eenmaal achttien, dan ligt de wereld aan je voeten, maar krijg je ook nieuwe verantwoordelijkheden. Daarover lees je meer in deze B.

Wij voelen ons weer een beetje als die vijfjarige: we beginnen aan onze vijfde jaargang en dat vieren we op de manier die het beste bij ons past, met mooie verhalen en foto’s: van feestelijke jurken, heerlijke recepten, vrolijke leeftijdsgenootjes en buurtgenoten die – hé toevallig – op nr. 5 wonen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, we vieren onze verjaardag graag samen met onze lezers. Bij feest hoort taart en daarom nodigen we jullie uit om je lekkerste of mooiste taart te maken en mee te doen met Heel Bloemendaal Bakt (hoe dat werkt lees je op pag. 6). De foto’s en recepten delen we in de volgende B.

Misschien heb je ze net zien lopen of fietsen in hun rood-gele pakken: de mannen en vrouwen van Business Post (ook bekend als Paspost), die sinds kort B. rondbrengen. Ze kennen onze dorpen als hun broekzak en we hebben al gemerkt dat de bezorging sterk is verbeterd. Over verbetering gesproken, met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen vroegen we vijf inwoners wat er volgens hen beter kan in hun dorp. Wellicht inspireren hun ideeën onze lokale politici.

Inspiratie en ideeën hebben wij als redactie in elk geval volop. We beleven enorm veel plezier aan het maken van B.Magazine, samen met al onze medewerkers. Uit de reacties van lezers en adverteerders maken we op dat veel inwoners B. waarderen; het blad is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een vertrouwd medium. Dat vinden we een mooi moment voor een lezersonderzoek. We zijn benieuwd welke onderwerpen jou als lezer aanspreken en wat je mist. Lees je B. van kaft tot kaft of blader je het blad alleen maar door? Laat ons weten wat je vindt en zodat we B. nog mooier en aansprekender kunnen maken.

Geniet van dit feestnummer, enneh… help ons met het lezersonderzoek!

Mimi Sugarman, Ellen Meijer, Maaike Brouwer

210 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page