top of page
  • Bee-Media

PUUR BEELD

Layla Wijswuller fotografeert met geduld, oog voor lichtval en gevoel voor compositie. Ze wil een zo natuurgetrouw mogelijk beeld vastleggen. Vandaar de titel van haar tentoonstelling: PURE. De beelden zijn betoverend, je kunt je nauwelijks voorstellen dat ze niet zijn gefotoshopt.

Als freelance fotografe gaat Layla dagelijks op pad, voornamelijk in en rond Bloemendaal. Ze kent de omgeving waar ze al meer dan veertig jaar woont als geen ander. Haar favoriete plek is het strand.

Fototentoonstelling PURE is te zien op 17 en 18 november van 11.00-15.00 uur in Pepijn’s Kitchen, Donkere Spaarne 28, 2011 JG Haarlem (toegang gratis). Van de opbrengst van verkocht werk schenkt Layla een deel aan Stichting de Noordzee.

www.laylawijsmuller.nl

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page