top of page
  • Bee-Media

Eet lekker en steun lokale ondernemers

B.Magazine wil kleine ondernemers in deze omgeving helpen overeind te blijven. Door hun creatieve aanbiedingen met jou te delen, haal je lokaal lekkers in huis en steun je buurtgenoten die door de crisis hun inkomen (dreigen) te verliezen.

Ken je de Oesterzwammerij?

Op landgoed Dennenheuvel in Bloemendaal kweken Erik Boele en Michiel de Ruiter op koffieprut oesterzwammen, onder andere voor restaurants. Maar nu even niet, omdat de horeca dicht is. De duurzaam gekweekte paddenstoelen smaken heerlijk in bijvoorbeeld soepen, ragouts en curry’s. Of probeer eens de vegetarische bitterballen en kroketten. Binnen de gemeente krijg je ze aan huis geleverd. Wel fijn als je met een paar adressen tegelijk bestelt om het milieu te sparen :).

Ken je andere lokale ondernemers die bijvoorbeeld met verse producten blijven zitten vanwege de coronacrisis?

Mail naar info@bee-media.nl en we nemen contact met je op.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page