top of page
  • Bee-Media

Lopen in stilte

Vandaag gaat de campagne van B.Magazine voor lokale ondernemers naar buiten. Als je leven door alle beperkende maatregelen op z’n kop staat of je maakt je zorgen over de toekomst, heb je des te meer reden om innerlijke rust te zoeken. In de natuur zijn kan je helpen de stress de baas te blijven.

Mindfulnesstrainer Jolanda van der Heijden van JH Coaching organiseert stiltewandelingen in de Kennemerduinen voor maximaal 2 personen (op een rustig tijdstip, op gepaste afstand en alleen als je symptoomvrij bent). Je begint met een meditatie, daarna wandel je samen in stilte je eindigt met een afsluitende meditatie. Jolanda geeft ook online meditatieles voor beginners. Haar tip voor deze tijd: wees mild voor jezelf en focus op wat er wél kan.

Voor meer informatie mail je naar Jolanda.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page