top of page
  • Bee-Media

16 april: Op je eigen bank naar het theater

Dankzij ‘Donderdag Verwonderdag’ hoef je als cultuurliefhebber het theater niet helemaal te missen nu de podia leeg blijven. Elke donderdagavond delen theaters in heel Nederland een voorstelling via hun website en Facebookpagina. Ook Stadsschouwburg Haarlem doet mee. Op donderdag 16 april staan om 18:00 uur deel 1 en 2 van ‘The Family’ van Theater Utrecht op het programma. Vrijdagavond volgen op hetzelfde tijdstip deel 3 en 4.

Als eerste theater in Nederland heeft de Stadsschouwburg een eigen Online Foyer. Daarin praat programmeur Laura Marcus op vrijdagavond om 20:45 uur over de voorstelling met Casper Vandeputte, regisseur van Theater Utrecht. Ook dat gesprek kun je gewoon thuis op de bank volgen en zelf vragen stellen aan de regisseur. Zo kom je, op afstand, eigenlijk dichter bij dan anders.

Meedoen aan de Online Foyer op vrijdag 17 april a.s. om 20.45 uur? Dit kan in drie stappen: 1. Bekijk The Family 2. Download Zoom op uw computer, tablet of telefoon 3. Neem deel aan het nagesprek v.a. 20.40 uur via deze link

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page