top of page
  • Bee-Media

IJsje halen, maar dan anders

Nu de zon uitbundig blijft schijnen en de natuur volop in bloei staat, is het heerlijk wandelen en fietsen in de buurt. En dan op weg naar huis een ijsje halen. In de campagne van B.Magazine voor lokale ondernemers dit keer Luciano in Overveen.

De ijssalon is elke dag open vanaf 12:00 uur. In plaats van losse ijsjes kun je er momenteel alleen bakken van een halve of hele liter met één smaak kopen voor thuis. Even anders dan gezellig samen genieten op een bankje in het dorp, maar op deze manier kan de winkel zo veel mogelijk ijsliefhebbers bedienen, zonder gezondheidsrisico’s i.v.m. corona. Met hoorntjes bij je bestelling schep je gewoon thuis je eigen ijsje op je terras of balkon (iemand een extra bolletje?).

Bloemendaalseweg 267, Overveen of Zandvoortselaan 177, 2106 AM Heemstede

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page