top of page
  • Bee-Media

BNR.18 - Pracht & praal

We leven in een vreemde tijd, waarin alles wat normaal en vanzelfsprekend leek, dat even (?) niet meer is. Het virus dat de wereld in zijn greep houdt, legt ons ingrijpende beperkingen op en de media staan dagelijks bol van zorgwekkende grafieken en verhalen. In B.Magazine vind je, zoals je dat van ons gewend bent, inspirerende verhalen, mooie foto’s en een boel ideeën. Als tegenwicht, maar vooral omdat een positieve levenshouding nu eenmaal in ons DNA zit.

De pandemie heeft heel wat vakantieplannen in de war geschopt, maar in deze B. staan pagina’s vol tips die inspiratie geven voor nieuwe reisplannen. Blijf je voorlopig liever thuis, kijk dan eens hoe je je tuin klimaatbestendig kunt maken, dat scheelt wateroverlast en uitgedroogde planten. Heb je meer behoefte aan rust en bezinning, lees dan hoe je in gesprek kunt gaan met jezelf.

Het thema van deze editie – pracht & praal – vind je terug in het luisterrijke interieur van villa Elswout. Meer ingetogen zijn de verhalen over dierbare erfstukken, voor hun eigenaren uiterst kostbare kleinoden. Ook uiterlijk vertoon hoort natuurlijk bij dit thema. Pracht om mee te pralen vind je zelfs diep verborgen in de aarde, waar zich onvoorstelbaar mooie en kostbare mineralen gevormd hebben. Sinds mensenheugenis maken mensen daarvan schitterende juwelen en pronkstukken.

De komende wintermaanden zullen we waarschijnlijk vaker thuisblijven dan anders, ook tijdens de feestdagen. We helpen je het binnen extra gezellig te maken, met een feestelijk gedekte tafel, recepten voor amuses om je vingers bij af te likken en verfijnde champagnes die onze lokale wijnkopers voor je hebben geselecteerd (en die je kunt winnen). Ook hebben we alvast cadeau-ideetjes voor je geshopt.

Voor lezers die zin hebben om erop uit te gaan: in Kunst & Cultuur belichten we exposities die absoluut de moeite waard zijn. En natuurlijk kun je, ook in de winter, heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige natuur die onze gemeente rijk is. Over pracht en praal gesproken…

De redactie van B.Magazine wenst je veel kijk- en leesplezier. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.


Ellen Meijer, Mimi Sugarman en Maaike Brouwer

186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page