top of page
  • Foto van schrijverBee-Media

BNR 25 (jubileum) RIJK

Rijk is…

Voor je ligt nummer 25 van B.Magazine, een particulier initiatief dat tien jaar geleden begon als idee van drie inwoners. Het doel was – en is nog steeds – de mensen in de Bloemendaalse dorpen te verbinden door te vertellen wie en wat er leeft, en wat er speelt. En ook door te laten zien hoe rijk deze omgeving is aan groen, cultuur en historie.

Speciaal voor deze jubileumeditie bekijken we onze gemeente eens van bovenaf. Wat bindt de mensen die er wonen? We zoomen in op bijzondere vriendschappen tussen inwoners uit verschillende dorpen, op maatschappelijke initiatieven en we laten lokale auteurs (plus een illustrator) aan het woord die onlangs een boek hebben uitgebracht.

‘Wat betekent rijk voor jou?’, vroegen we een aantal buurtgenoten. Dat heeft volgens de meesten weinig te maken met een dikke bankrekening. Maar natuurlijk hebben we het in het thema ‘Rijk’ ook over geld. Niet over hoeveel je hebt, maar over momenten in je leven waarop geld een belangrijke rol speelt. Zoals je eerste huis kopen.

Na 25 edities blijft Bloemendaal nog altijd een rijke bron aan verhalen, die we met plezier willen vertellen. In de afgelopen jaren hebben we als redactie veel moois ontdekt in deze omgeving en bovenal hebben we ongelooflijk veel inspirerende buurtgenoten ontmoet, ook gewoon in onze eigen straat. We hebben veel te danken aan alle schrijvers, fotografen, illustratoren en columnisten die elke keer bijdragen aan B. Zonder hen was er geen blad. Ook zijn we onze adverteerders en salesmedewerkers dankbaar, want dankzij hen valt B. drie keer per jaar gratis bij je op de mat.


Tja, en na het bereiken van een mijlpaal… ga je gewoon door met ademhalen. We zijn van plan nog veel meer B.’s te maken. En we hopen dat jij als lezer evenveel plezier beleeft aan het lezen en kijken als wij aan het maken. Heb je zelf een bijzonder verhaal te vertellen? Laat het ons weten via info@bee-media.nl.


Met gepaste trots wensen we je veel leesplezier!


Ellen Meijer, Maaike Brouwer en Mimi Sugarman109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page